Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини ЗАЄС. В Енергодарі пройшли змагання з триатлону «АtomМan 2019»

Новини ЗАЄС. В Енергодарі пройшли змагання з триатлону «АtomМan 2019»
25 Чер 2019 14:09 | Новини Нікополя

В Енергодарі – місті-супутнику Запорізької АЕС пройшли змагання з триатлону «АtomМan 2019». Учасниками стали не тільки співробітники атомної станції, а й працівники інших підприємств Енергодара, а також гості із Запоріжжя, Токмака та Дніпрорудного. Ініціатором проведення спортивного заходу виступила Організації молоді Запорізької АЕС.

Серед учасників були як аматори, так і професіонали. Спортсменам належало пропливти 600 метрів вільним стилем, проїхати на велосипеді 18 кілометрів і ще пробігти 5 кілометрів. Також проходили командні змагання естафетного типу. Змагання проводились за віковими категоріями. Всі спортсмени підготувалися дуже добре, тому боротьба була безкомпромісною, але в чесному суперництві.

«Ми сподіваємося, що турнір стане маленькою сходинкою для участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях», – зазначив голова Організації молоді Запорізької АЕС Дмитро Орлов.

Змагання проводилися в 6 категоріях: «Дівчата 18+», «Чоловіки 18+», Дівчата 36+», «Чоловіки 36+ », «Естафета чоловіки» і «Естафета дівчата».

Місця в змаганнях розподілилися наступним чином: серед жінок абсолютною чемпіонкою стала Нікітіна Христина (м. Запоріжжя). У категорії «36+» – 1 місце у Радченко Наталії (управління капітального будівництва ВП ЗАЕС), 1 місце в категорії «18+» у Мерінової Катерини (м. Запоріжжя). Серед чоловіків абсолютним чемпіоном став Нечипуренко Євген (м. Енергодар), в категорії «36+» – 1 місце у Зикіна Павла (управління капітального будівництва ВП ЗАЕС), в категорії «18+» – Нікітін Андрій (м. Запоріжжя). У командних змаганнях серед жінок першою стала команда «Sportlife» з Енергодару, серед чоловіків перемогла Енергодарська команда «Шалені равлики».

Основна мета проведеного заходу – пропаганда здорового способу життя із залученням максимальної кількості мешканців міста до приємного і цікавого проведення часу.

Оставить комментарий

avatar
250