Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Рівень підтримки України суттєво залежить від суспільної думки в країнах-партнерах та суспільстві, безпосередній вплив на які мають медіа.

Рівень підтримки України суттєво залежить від суспільної думки в країнах-партнерах та суспільстві, безпосередній вплив на які мають медіа.
22 Тра 2023 09:00 | Новини Нікополя
Рівень підтримки України суттєво залежить від суспільної думки в країнах-партнерах та суспільстві, безпосередній вплив на які мають медіа. Тому міська влада продовжує активну співпрацю з журналістами міжнародних та українських видань.
Цього тижня у Нікополі побували журналісти німецької газети “SZ”, знімальні групи телеканалів “СТБ”, “Інтер”, “Рада”.
Під час інтерв’ю міський голова розповів журналістам про стан справ у місті, безпекову ситуацію, допомогу міської влади для постраждалих від ворожих атак мешканців та роботу комунальних служб:
– Зараз наші комунальні підприємства працюють без вихідних. Окрім виконання своєї основної роботи вони можуть прийти на допомогу постраждалим цілодобово. Ми розуміємо, що людям потрібна підтримка зі сторони міської влади. Загалом зараз вдалось досягти того, щоб інфраструктура міста працювала “як до війни”, без змін. Проте, звісно, наші навчальні заклади, враховуючи безпекову ситуацію, працюють тільки в онлайн-форматі, – розповів журналістам міський голова.
Знімальні групи побували на місцях обстрілів, зафільмували понівечені будинки мирних мешканців та поспілкувалися з очевидцями подій.
Віримо, що наші сили оборони знищать ворога та повернуть мирне життя до України. Зараз кожен на своєму місці ми віддано працюємо, наближаючи довгоочікувану перемогу!

Оставить комментарий

avatar
250