Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Журналісти всеукраїнських ЗМІ продовжують розповідати про життя Нікополя

Журналісти всеукраїнських ЗМІ продовжують розповідати про життя Нікополя
11 Тра 2023 08:53 | Новини Нікополя
Міська влада постійно співпрацює з всеукраїнськими та міжнародними ЗМІ на інформаційному фронті для того, щоб якомога більше людей дізнавалися про нелегке сьогодення нашого міста.
Нещодавно у Нікополі побували знімальні групи українських телеканалів «Інтер», СТБ та Суспільне, щоб показати своїм глядачам «руський мир» як він є.
Спілкуючись з журналістами міський голова розказав про поточну ситуацію у Нікополі, число мешканців та будівель, які постраждали за минулий тиждень внаслідок ворожих обстрілів, про те, як місцева влада допомагає постраждалим.
– Ми завжди оперативно допомагаємо нікопольцям, чиє житло пошкоджено через ворожі обстріли. Безкоштовно надаємо будівельні матеріали для екстреного ремонту розбитих вікон та дахів. Наші комунальні служби приходять на допомогу постраждалим після кожної ворожої атаки. За кошти з місцевого бюджету місто проводить ремонти покрівель й стін як багатоквартирних, так і приватних будинків, – розповів Олександр Саюк.
Журналісти побували на місцях ворожих атак, відзняли понівечені будинки та поспілкувалися з очевидцями подій.
Нікопольці вірять у ЗСУ та чекають на перемогу. Тому зараз, коли місто майже щодня знаходиться під ворожими обстрілами важливо розповідати про військові злочини та реалії сьогодення, в яких живуть нікопольці, людям в Україні та світі.

Оставить комментарий

avatar
250