Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі стає все більше відремонтованих доріг та тротуарів

В Нікополі стає все більше відремонтованих доріг та тротуарів
24 Чер 2019 10:50 | Новини Нікополя

Сезон ремонту доріг та тротуарів іде в Нікополі повним ходом.Бригади працюютьщодня. Поточний ремонт доріг проходить на селищі Північному. Проїжджа частина на вулиці Володимира Ємця, що знаходиться за районною лікарнею, теж дочекалася ремонту.Мешканці, що проживають на цій вулиці, кажуть, що асфальт тут не укладався років 17.

– На цій дорозі були яма на ямі, не пройти не проїхати, – розповідає Людмила Юр. – Зараз тут проводять ремонт і ми задоволені.

Підрядна організація веде укладання асфальту на вулиці Лапінській, вулиці Івана Сірка та інших. Також поточний ремонт доріг буде проводитися на кварталах нашого міста.

Минулого року в Нікополі було капітально відремонтовано 14 кілометрів тротуарів. В цьому році ця практика продовжується. Близько 10 кілометрів пішохідних доріжок вкриють новою тротуарною плиткою. Наразі тротуар ремонтують біля багатоквартирних будинків на вулиці Електрометалургів, а також на проспекті Трубників.

– Зараз ремонтують багато доріг і тротуарів, – говорить мешканка Нікополя Людмила, – наше місто розвивається і це приємно.

Оставить комментарий

avatar
250