Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У фонді «Майбутнє Нікопольщини» немає місця корупції, хабарництву та “схемам”!

У фонді «Майбутнє Нікопольщини» немає місця корупції, хабарництву та “схемам”!
21 Чер 2019 14:20 | Новини Нікополя

Засновник Благодійного фонду «Майбутнє Нікопольщини» Руслан Олійник заявив, що в їх фонді немає місця корупції, хабарництву та “схемам”!  Далі він сповістив, що Фонд пішов на безпрецедентний крок, заключивши 20-го червня Меморандум про співпрацю з Інформаційним агенством Громадська організація  «Антикорупційна правозахисна рада»!

Руслан Оліник нагадав, що кілька місяців тому в Нікополі було створено благодійний фонд «Майбутнє Нікопольщини», завданням якого було допомагати різним верствам населення, підтримувати обдарованих дітей та молодь, розвивати цікаві ініціативи, спрямовані на розвиток суспільства та нашого міста.  Але протягом всієї співпраці вони зрозуміли, що багато сил та коштів вимушені спрямовувати саме на напрямки, пов’язані з благоустроєм міста, зручністю та безпекою життя нікопольців.

Саме це спонукало його замислитися, чому вони виконують ту роботу, яку ПОВИННА БУЛА РОБИТИ МІСЬКА ВЛАДА? Чому Нікополь, який має більш як півторамільярдний бюджет, має такий жалюгідний стан? Де програма розвитку житлово-господарської сфери і як вона виконується? Чому на кожному кроці нікопольці потерпають від безгосподарності, а величезні кошти розходяться по кишеням купки «своїх», близьких до влади переможців тендерів?

Щоб досконало, на професійному рівні вивчити всю ситуацію з витратами бюджетних коштів та з метою активізації діяльності всієї команди Фонду в питаннях протидії корупції, злочинності та правопорушень, було прийнято рішення про необхідність підписати МЕМОРАНДУМ про співпрацю між фондом «Майбутнє Нікопольщини» та Інформаційним агентством ГО «Антикорупційна правозахисна рада». Предметом Меморандуму є співробітництво, взаємодія та координація діяльності для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в реалізації прав та соціальних гарантій, передбачених законодавством України.

Співпрацювати з фондом будуть фахівці, які на своєму рівні повинні розібратися, ЩО насправді відбувається в нашому місті і КУДИ використовуються мільйони наших з вами коштів, які внаслідок децентралізації залишаються в міському бюджеті. Результати всіх перевірок та напрацювань будуть оприлюднені в ЗМІ і передані до відповідних контролюючих органів.

Отже, панове нікопольські «можновладці», за все треба нести відповідальність! В даному випадку за своє неефективне керівництво. – підсумував Руслан Олійник.

Оставить комментарий

avatar
250