Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Eco Party для працівників Запорізької АЕС

Eco Party для працівників Запорізької АЕС
20 Чер 2019 17:00 | Новини Нікополя

В Парку Перемоги вперше пройшов захоплюючий захід Eco Party, в якому змагалися п’ять команд, що представляють підрозділи Запорізької АЕС – тата, мами та діти від 7 до 10 років. Переможцем заходу стала команда служби контролю металу «Метал».

Командам було запропоновано пройти квест – за підказками знайти локації закладеного на території парку сміття. За результатами змагань переможцем стала команда «Метал», на другому – «Папір», на третьому – «Пластик», на четвертому – «Батарейки», на п’ятому місці опинилася команда «Скло».

Всі учасники заходу отримали грамоти та подарунки від організаторів. Потім учасники Eco Party висадили у Парку Перемоги молоді туї і сфотографувалися на пам’ять.

«Сподіваємося, що Eco Party стане нашою новою традицією, яка сприятиме не тільки розвитку колективного духу, а й привчатиме дорослих та дітей дбайливо ставитися до природи», ­– поділилися враженнями від заходу його учасники.

Організаторами Eco Party виступила первинна профспілкова організація Запорізької АЕС за ініціативою цехового комітету служби головного метролога, цеху теплової автоматики та вимірювань і працівників культурно-ділового центру Запорізької АЕС.

Оставить комментарий

avatar
250