Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Супервізія працівників соціальної сфери  – як інструмент професійної підтримки та професійного розвитку

Супервізія працівників соціальної сфери  – як інструмент професійної підтримки та професійного розвитку
6 Гру 2021 13:15 | Новини Нікополя

Соціальна робота – одна із специфічних видів професійної діяльності з підвищеним рівнем психологічного навантаження. Соціальний працівник під час роботи стикається з багатьма складними ситуаціями, які часто приводять до стресів. Важливим у роботі соціального працівника  є  вміння чути і слухати, сприймати отриману  інформацію, бачити можливі варіанти виходу з ситуації, що склалася, допомогти клієнту вибрати оптимально правильний варіант рішення та зберегти себе від емоційного вигорання.

За підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ  в рамках проекту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» стартувала програма «Супервізія в медичних та соціальних установах», яка триватиме по червень 2022 р. 

У приміщенні управління соціальної політики Нікопольської міської ради почалось проведення серії групових консультацій працівників соціальної сфери з сертифікованими тренерами об’єднання психологів та психоаналітиків «Взаємодія», які пройшли підготовку від Асоціації національних супервізійних організацій Європи ANCE. Метою проведення супервізій є професійна допомога соціальним працівникам, спрямована на аналіз й подолання професійних труднощів, удосконалення організації роботи, підтримку мотивації у роботі, дотримання етичних норм та стандартів надання соціальних послуг, запобігання виникненню професійного вигорання.  

Оставить комментарий

avatar
250