Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Звіт про проходження регуляторної процедури проєкту регуляторного акта

Звіт  про проходження регуляторної процедури  проєкту регуляторного акта
1 Жов 2021 15:55 | Новини Нікополя

про проходження регуляторної процедури

проєкту регуляторного акта — рішення виконавчого комітету Нікопольської  міської ради Дніпропетровської області “Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нікополі»

Управлінням економіки, фінансів та міського бюджету Нікопольської міської ради 02.09.2021 року розпочато регуляторну процедуру проєкту рішення «Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нікополі», проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу оприлюднено 02 вересня 2021р в міській газеті «Репортер» та на офіційному сайті міської ради http://www.nikopol-mrada.dp.gov.ua.

З 02 по 15 вересня 2021 тривали електронні консультації з громадськістю.

06 та 09 вересня 2021 року обговорено питання тарифу на комітеті Громадської ради при Нікопольській міській раді з питань бюджету та фінансів, підприємництва, промисловості та транспорту.

16 вересня 2021 року на  офіційному сайті Нікопольської міської ради було розміщено інформаційне повідомлення про проведення зустрічі  з громадськістю у форматі круглого столу з питань зміни тарифу на проїзд.

Оставить комментарий

avatar
250