Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За який період враховуються доходи при призначенні житлової субсидії та як розраховується її розмір?    

За який період враховуються доходи при призначенні житлової субсидії та як розраховується її розмір?      
6 Жов 2021 08:55 | Новини Нікополя

Управління соціальної політики звертає увагу громадян міста, що житлова субсидія розраховується окремо на опалювальний і неопалювальний сезони.

Якщо Вам було призначено субсидію в неопалювальний сезон,  повторно звертатись за призначенням житлової субсидії на опалювальний сезон 2021-2022 рр. у жовтні НЕ ПОТРІБНО. Її розрахунок буде проведено управлінням соціальної політики самостійно (без звернення громадян).

При автоматичному подовженні дії субсидії, заявникам слід поставитися з особливою відповідальністю до наданої ними раніше інформації про склад сім’ї, фактично проживаючих осіб, тощо та повідомити Управління про всі зміни, надавши відповідні документи.

Нагадуємо, що у разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні осіб, складу сім’ї члена домогосподарства, подаються нові заява та декларація, відомості  про склад зареєстрованих в житловому приміщені осіб.

У разі якщо з травня 2021 року субсидію не було призначено через наявність в складі сімей осіб, у яких були відсутні доходи та ними не сплачувався єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, мали дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, або мали борги та не врегулювали це питання, на опалювальний період її автоматично не буде подовжено.

Оставить комментарий

avatar
250