Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальники просять нікопольців підтримувати чистоту

Комунальники просять нікопольців підтримувати чистоту
3 Сер 2021 12:59 | Новини Нікополя

Міська набережна – це улюблене місце відпочинку нікопольців. Цього року, вперше за десятиліття, за дорученням очільника міста Нікополя Олександра Саюка працівники КП «Міське паркове господарство» провели масштабне прибирання набережної. Від насосної станції (на Новопавлівці) до виїзду за територію міста (на третій дільниці) три місяці поспіль комунальники приводили прибережну зону до належного санітарного стану. І їм це вдалося.

Але чистота тут тримається недовго. Майже кожного дня працівники Паркового господарства прибирають на набережній сміття, яке безвідповідальні нікопольці залишають після свого відпочинку, а вже наступного дня тут знову можна побачити купи сміття. Наявність урн не зупиняє любителів засмічувати все навколо себе.

Щоб хоч якось привернути увагу до проблеми, минулого тижня комунальники розмістили на набережній таблички зі зверненнями до любителів кидати сміття де заманеться. І що ми бачимо? Таблички є, а біля урн купи сміття!

Мабуть треба переходити до більш дієвих «умовлянь». Наприклад, в Німеччині за викинуте в недозволеному місці сміття можна заплатити від 30 до 75 €. І це діє!

Оставить комментарий

avatar
250