Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі триває оновлення доріг

У Нікополі триває оновлення доріг
3 Сер 2021 11:26 | Новини Нікополя

Допоки дозволяють погодні умови, в Нікополі продовжуються роботи з ремонту міських доріг. Цього тижня дорожнє покриття ремонтують за наступними адресами:
На вулиці 50 років НЗФ ведуться роботи з поточного ремонту дороги з урахуванням відведення ливневої води від перехрестя вулиць 50 років НЗФ – Станіславського. Наразі тут встановлюють бордюрний камінь на відповідний рівень, буде повторно проведено фрезерування дороги з урахуванням уклонів, водночас вода буде відведена в бік вулиці Електрометалургів. Асфальт укладатимуть суцільним полотном.
Ремонт дороги на вулиці Бериславській – це один із проектів суцільного асфальту в приватному секторі міста. Зараз виконуються підготовчі роботи для укладання асфальтного покриття.
На вул. Перемоги від вул. Новікова – Прибоя до вул. 8 Березня, що на Новопавлівці, виконується поточний ремонт дороги з урахуванням відведення води до ливнеприймача на вулиці Єрмака. Для цього укладання асфальтного покриття буде виконано великим полотном від вул. Волошкова до вул. 8 Березня.
На провулку Очаківському ведуться підготовчі роботи для укладання асфальту. Близько 600 м дороги буде укладено суцільним асфальтним полотном. Наразі проводять фрезерування, формування дорожнього профілю та визначають габарити дороги.

Оставить комментарий

avatar
250