Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальники продовжують наводити лад на міській набережній

Комунальники продовжують наводити лад на міській набережній
1 Бер 2021 14:35 | Новини Нікополя

Для того, щоб мешканці Нікополя мали гарне місце для відпочинку, міську набережну продовжують приводити до належного санітарного стану.

Цим займаються працівники КП «Міське паркове господарство» за дорученням міського голови Олександра Саюка. Такий системний підхід до роботи налагоджено вперше за останні роки.

Набережну очищають від насосної станції, що на Новопавлівці, до профілакторію НЗФ. Загалом це відстань протяжністю майже дев’ять кілометрів.

Працюють дві бригади. Одна розчищає територію від парості дерев та чагарнику, а також торішніх бур’янів. Друга бригада збирає сміття, яке безвідповідальні нікопольці залишають тут після себе.

Наразі комунальники вже навели лад на відстані від насосної станції до Микитинського спуску. За час прибирання вивезли 38 тон сміття.

Тільки навколо «Гармати» було зібрано 40 мішків сміття. Хоча поруч стоять урни. Нажаль навіть пам’ятний знак на честь героїв-визволителів Нікополя не зупиняє любителів засмічувати довкілля.

Крім парості та сміття, комунальникам доводиться прибирати стихійні звалища, яких доволі багато наскладали на прибережній зоні мешканці приватного сектору.

Оставить комментарий

avatar
250