Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ремонтні роботи цього тижня за кошти місцевого бюджету

Ремонтні роботи цього тижня за кошти місцевого бюджету
23 Лис 2020 10:45 | Новини Нікополя

За кошти місцевого бюджету в Нікополі постійно ремонтують дороги, тротуари та водопровідну мережу, ведуться роботи з облаштування алей та скверів.

Цього тижня на вулиці Кустанайській, що на селищі Північному, ведуться роботи по заміни старого трубопроводу. Тут вже укладають нову пластикову трубу.

На вулиці Сагайдачного, від вулиці Кобзарів до вулиця Січової, що на Лапинці, ведуться підготовчі роботи до укладання нового трубопроводу: риють траншею. Близько десяти років, за словами мешканців, тут існувала проблема з водопостачанням питної води.

Слід зазначити, що оновлення водопровідної мережі в Нікополі – є одним із пріоритетів у роботі місцевої влади. Тільки цього року водопровід замінили на більше 50 вулицях міста.

У дворі будинку № 17 на вулиці Івана Мазепи постійно збиралася тала та дощова вода, що загрожувало руйнуванню будівлі. З метою усунення негативного впливу атмосферних опадів та відведення талої та дощової води від будинку ведеться поточний ремонт дощоприймальних колодязів та зливової каналізації. Відтепер проблему буде ліквідовано.

Оставить комментарий

avatar
250