Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ремонтні роботи за кошти місцевого бюджету в Нікополі цього тижня

Ремонтні роботи за кошти місцевого бюджету в Нікополі цього тижня
16 Жов 2020 13:46 | Новини Нікополя

Біля будинку № 48 на вулиця Шевченка скоро з’явиться майданчик, де будуть стояти контейнери для збору твердих побутових відходів. Спочатку для майданчика готують місце.

Біля будинку № 16 на вулиці Віктора Усова укладають новий тротуар. Встановлюють нові бордюри, а потім укладуть тротуарну плитку.

Біля будинку № 21 на вулиці Першотравневій на стоянці для автівок постійно збиралася дощова вода. Ремонт розпочали з того, що підняли чотири каналізаційні люки до рівня асфальту, зробили нахил дороги для того, щоб дощова вода стікала в зелену зону, ями засипали щебнем та утрамбували його. Після чого внутрішньо квартальну дорогу заасфальтують і проблему буде вирішено.

На вулиці Княжа, біля магазину «АТБ-маркет», багато років існувала проблема для пішоходів. Ходити тротуаром було неможливо. Зараз тут встановлюють нові бордюрні камені, потім вирівняють поверхню та засиплють щебнем. Після чого заасфальтують.

На вулиці Бориса Мозолевського проводяться роботи з облаштування зливової каналізації. Тут монтують захисні металеві решітки. Слід зазначити, що зливові решітки грають не тільки декоративну роль. Насамперед, це захист від попадання листя та крупного сміття в зливову каналізацію, безпека і зручність для пішоходів та транспорту, а головне – додатковий запас міцності і зносостійкості для самих каналів.

Оставить комментарий

avatar
250