Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

День вишиванки на Запорізькій АЕС .

День вишиванки на Запорізькій АЕС .
17 Тра 2019 11:59 | Новини Нікополя

У День вишиванки співробітники підрозділів Запорізької АЕС, адміністрація разом з генеральним директором Олександром Остаповцем та представники профкому станції залюбки підтримують ініціативу Організації молоді і приходять на роботу у сорочках і сукнях, вишитих різноманітною технікою – гладдю, хрестиком, бісером чи просто аплікацією.
«Це свято об’єднує колектив, приносить тільки позитивні емоції, що дозволяє добре виконувати свою роботу на благо нашої України», – підкреслив генеральний директор Запорізької АЕС Олександр Остаповець.
Ця традиція з’явилася в нашій країні декілька років тому, але швидко набрала популярності. І, як завжди, фото на згадку – про повагу народних традицій і любов до рідної землі.
Вишиванка – це символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають. Це одяг вільних, успішних та гідних людей, національний оберіг, генетичний код.
День вишиванки – колоритне свято, присвячене українській культурі і традиціям. Саме ж свято пропонує кожному свідомому громадянину абсолютно простий вчинок – одягнути в цей день вишиванку. Загальнонаціональна акція проводиться не лише в Україні, але й далеко за її межами – сьогодні географія свята охоплює понад 50 країн світу.

Оставить комментарий

avatar
250