Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новий навчальний рік вихованці мистецьких шкіл Покрова розпочали з новими перемогами

Новий навчальний рік вихованці мистецьких шкіл Покрова розпочали  з новими перемогами
7 Вер 2020 10:40 | Новини Нікополя

У новий навчальний рік вихованці мистецьких шкіл Покрова входять із вагомими перемогами. За період карантину діти набули успішного досвіду участі в онлайн-конкурсах, заявивши про себе, як про талановитих вокалістів, музикантів та театралів.

Чергову перемогу здобули учні Школи мистецтв — вихованці театрального колективу “Сюрприз” за результатами участі у Всеукраїнському дистанційному фестивалі-конкурсі “Злата Фест – Золоті таланти незалежної України”.

Перше місце у Назара Шепотинника та Ольги Остапенко. Кожен з них став кращим у своїй віковій категорії номінації “художнє читання”.
Гран – прі конкурсу здобув Ярослав Паніщев. Журі високо оцінило мініатюру, де хлопець виконував обидві ролі. Викладач – Неля Піхтіна.

ІІ місце у Всеукраїнському дистанційному фестивалі конкурсі дитячої та молодіжної творчості “Жар – птиця” завоювала учениця дитячої музичної школи Єва Драгай (інструментальний жанр). Викладач — Лариса Курочкіна.

У Всеукраїнському конкурсі “Чарівна флейта”, що проходив у Дніпрі, перемогу здобув Петро Захаров, ІІ місце — Антон Плужник. Викладач — Анатолій Данченко, концертмейстер — Тамара Дундук.

Усі викладачі, які підготували призерів даних конкурсів отримали подяки від організаторів.
Вітаємо переможців та їх наставників, бажаємо подальших творчих успіхів.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250