Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Українське ядерне товариство продовжує серію онлайн зустрічей: «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі»

Джерело: ЗАЕС

Українське ядерне товариство продовжує серію онлайн зустрічей: «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі»
13 Сер 2020 08:08 | Новини Нікополя

Щоденні новини ,від Радіо Ностальжі 102.4 FM ,про роботу Запорізької АЕС.

Ми повідомляємо що,українське ядерне товариство продовжує серію онлайн зустрічей «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі». Зустрічі орієнтовані на молодь міст-супутників атомних станцій та міст, в яких розташовані інші підрозділи ДП «НАЕК «Енергоатом». Захід проходить на платформі GoogleMeet.

Перша онлайн зустріч була присвячена вибору спеціальності, вступу та навчанню в профільних закладах вищої освіти, проходженню практики та працевлаштуванню на підприємствах атомної енергетики. В рамках дискусії спікери поділилися історіями про те, як вони обирали свій фах, навчалися в університеті, а пізніше працевлаштовувалися й розвивалися в обраній професії.

Друга онлайн зустріч була присвячена особливостям працевлаштування випускників профільних спеціальностей на АЕС України, зокрема, процедурі допуску працівників до самостійної роботи, а також можливостям укладання трьохсторонніх договорів «студент – університет – атомна станція».

До заходу долучаються методисти з профорієнтації, в тому числі й шкіл Енергодара. Вони допомагають побудувати комунікацію з випускниками ще на етапі вирішення організаційних питань.

Слідкуйте за новинами Радіо Ностальжі, щоденно ми сповіщаємо Вас про найголовніше .

Оставить комментарий

avatar
250