Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Золоті медалі у збірної команди експлуатаційного підрозділу та управління соціальних програм

Золоті медалі у збірної команди експлуатаційного підрозділу та управління соціальних програм
13 Тра 2019 10:25 | Новини Нікополя

В рамках спартакіади ЗАЕС-2019  пройшли змагання з гирьового спорту в п’яти вагових категоріях. В них взяли участь 10 команд.

Переможцем в категорії до 70 кг став Андрій Ковтунович (цех теплової автоматики і вимірювань), який підняв гирю 104 рази. В категорії до 80 кг перше місце посів Юрій Рожков (експлуатаційний підрозділ /управління соціальних програм) з результатом 123 рази. В категорії до 90 кг Дмитро Бандурович (електричний цех) став абсолютним переможцем змагань з результатом у 223 рази. В категорії до 100 кг переміг Роман Кущ (енергоремонтний підрозділ), який підняв гирю 140 разів. В категорії понад 100 кг  перше місце посів Костянтин Куніцин (збірна команда служби фізичного захисту і загіну відомчої воєнізованої охорони) з результатом 214 піднятій.

В результаті запеклої боротьби золоті медалі завоювала збірна команда експлуатаційного підрозділу /управління соціальних програм, набравши 12 очок. Збірна команда служби фізичного захисту і загіну відомчої воєнізованої охорони отримала срібні медалі з результатом у 13 очок. Бронза – у електриків, які набрали 15 очок.

 

 

Оставить комментарий

avatar
250