Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі за період купального сезону серед відпочиваючих на воді – жодного летального випадку

У Нікополі за період купального сезону серед відпочиваючих на воді – жодного летального випадку
31 Лип 2020 13:35 | Новини Нікополя

Таку статистику подає Нікопольський міськрайонний відділ Головного управління в області, співробітники якого постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами, які відпочивають поблизу водойм.

30 липня, з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах, співробітники Нікопольського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами, які відпочивають поблизу водойм, щодо дотримання правил безпечної поведінки під час відпочинку.

З початку 2020 року на воді у Дніпропетровській області загинуло 23 особи, з них 5 дітей. У Нікополі з початку року – жодного летального випадку.

Акцентуємо увагу, що безпечне місце відпочинку на воді на території міста Нікополя є міський пляж. Пляж – це офіційне місце, де чергують рятувальники. На пляжі є три рятувальні пости, які обладнані засобами порятунку. У разі надзвичайної ситуації є домедична допомога. Черговий лікар постійно знаходиться на посту.

Оставить комментарий

avatar
250