Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі привітали ветеранів Другої світової війни

У Нікополі привітали ветеранів Другої світової війни
8 Тра 2019 16:45 | Новини Нікополя

9 травня 2019 року – 74-та річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ця дата завжди асоціюється з подвигами героїв, наших прадідів та прабабусь, які пройшли всі жахи війни, але все одно вистояли і звільнили рідну землю. Скільки довелося пережити кожному з них знають усі, адже війна торкнулась кожної родини українців. Ці люди – гордість нашої держави, гідний приклад для багатьох поколінь нащадків.

Напередодні Дня перемоги ветеранів війни відвідав голова міста Андрій Петрович Фісак та його заступники. Зі словами вдячності, щирими побажаннями здоров’я, довголіття, родинного благополуччя та приємними подарунками відвідали Героїв нашого міста. Це Парубець Іван Миколайович, Жиган Анатолій Дмитрович, Ласка Іполит Петрович, Бредихін Володимир Дмитрович, Котов Володимир Олександрович.

З щирою посмішкою зустрів гостей ветеран Другої світової війни Іван Миколайович Парубець. Це добра та відкрита душею людина.

Він брав участь у героїчних штурмах за звільнення Варшави та взяття Берліну, відзначений безліччю державних нагород. Указом Президента України, Івану Миколайовичу було призначено державну стипендію.

Оставить комментарий

avatar
250