Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Шановні ветерани, дорогі нікопольці!

Шановні ветерани, дорогі нікопольці!
8 Тра 2019 15:40 | Новини Нікополя

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму та вірного служіння своєму народу.

Вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Наш обов’язок – не забувати та передавати історію великого героїчного звільнення наступним поколінням. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство.

Цього дня ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.

Не зважаючи на нелегкий для України час, дозвольте побажати усім Вам, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, якнайбільше радісних, щасливих днів. Нехай на нашій рідній землі буде лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

Оставить комментарий

avatar
250