Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

КОМАНДА ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ КЛУБ «НИКОПОЛЬ» ПОВЕРНУЛАСЬ З ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З НАГОРОДОЮ ЗА ПРИЗОВЕ МІСЦЕ

КОМАНДА ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ КЛУБ «НИКОПОЛЬ» ПОВЕРНУЛАСЬ З ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З НАГОРОДОЮ ЗА ПРИЗОВЕ МІСЦЕ
17 Чер 2020 14:27 | Новини Нікополя

З 11 по 14 червня волейболісти нашої міської команди ВК «Нікополь» взяли участь у заключному турі «Фіналу Чотирьох» Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Першої Ліги сезону 2019-2020 у Хмельницькій області. У «Фіналі Чотирьох» взяли участь волейбольні клуби з Івано-Франківська, Нікополя, Хмельницької області та Краматорська.

В зв’язку із введенням карантину, Чемпіонат призупинили на майже 3 місяці. Разом із цим, наші волейболісти втратили і можливість повноцінно тренуватись. Та після оголошення чергового послаблення карантину, Чемпіонат вирішили провести. Незважаючи на те, що спортсмени мали на підготовку лише тиждень, а багато хто з гравців команди вк нікополь працює на підприємствах, наші хлопці гідно показали себе у боротьбі за участь у Фіналі. Доречі, команда ВК «Нікополь» бере участь у такому чемпіонат другий рік поспіль.
Та це не всі нагороди, які привезли наші волейболісти. У нашого клубу дві відзнаки серед гравців, а саме Андрій Муравчиков — «Кращий догравальний гравець» та Денис Міхно — «Чесна гра» XXIX Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд І ліги сезону 2019-2020 років.

Отже гравці ВК «Нікополь» повернулись у рідне місто з почесною бронзою та 2ма відзнаками. Це наслідок кропіткої праці на тренуваннях та великої любові до спорту. Вітаємо наших чемпіонів!!

Оставить комментарий

avatar
250