Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ НІКОПОЛЯ АКТИВНО ВЕДУТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ.

У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ НІКОПОЛЯ АКТИВНО ВЕДУТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ.
11 Чер 2020 09:27 | Новини Нікополя

Другий тиждень ведуться ремонті роботи третього поверху у загальноосвітній середній школі № 22, що знаходиться на третій дільниці.
Чотири класи, три туалетні кімнати та коридор будуть відремонтовані від стелі до підлоги. Зараз тут встановлюють нові металопластикові вікна, шпаклюють стелю і стіни та укладають новий кахель в туалеті для дівчат. Планується, що стіни в класах та коридорі пофарбують яскравими фарбами, проведуть нове освітлення, на підлогу укладуть новий лінолеум, а в туалетних кімнатах на підлогу укладуть плитку та встановлять окремі кабінки і нову сантехніку.

У екологічному дошкільному навчальному закладі № 36 «Сонечко» тривають ремонтні роботи з встановлення нових металопластикових вікон. Із 126 вікон, що планувалося встановити, 60 вже зайняли своє місце. Також встановили шість великих вітражних вікон. Співробітники садочка наводять лад на території: прибирають сміття, упорядковують клумби, поливають квіти та косять траву. Коли ремонт закінчиться, дитячий садочок «Сонечко» буде готовий зустріти своїх маленьких вихованців.

У дошкільному навчальному закладі № 34 «Маргаритка» роботи з встановлення металопластикових вікон вже закінчуються. Нові вікна вже є в усіх вікових групах дошкільного закладу, в музичному та спортивному залах, та на харчоблоці. Залишилося встановити два вітражних вікна і два вікна в черговій групі. Зараз будівельники оформляють віконні відкоси.
А ось у яслах-садочку № 49 «Ведмежатко» будівельники вже закінчили свою роботу з встановлення 48 металопластикових вікон. Наразі співробітники дитячого садочка наводять лад після ремонту, миють вікна, прибирають сміття.
Всі роботи ведуться за кошти з місцевого бюджету.

Оставить комментарий

avatar
250