Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Де цього тижня укладають новий водопровід, ремонтують дороги та тротуари і не тільки

Де цього тижня укладають новий водопровід, ремонтують дороги та тротуари і не тільки
29 Тра 2020 15:55 | Новини Нікополя

На вулиці Куліковській (район Новопавлівки) проводять підготовчі роботи до укладання нового водопроводу. Там риють траншею.

На вулиці Ушакова (що знаходиться в приватному секторі) також ведуться підготовчі роботи до укладання нового трубопроводу. Для того, щоб швидше виконати роботу, тут риють траншею двома екскаваторами.

На вулиці Княжій триває капітальний ремонт тротуару. Встановлюють новий бордюрний камінь та вирівнюють нижній шар тротуарної доріжки.

Навколо будинку № 12 на вулиці Отаманській скоро з’явиться новий тротуар.

Також на вулиці Отаманській біля будинку № 6 розпочалися підготовчі роботи до асфальтування тротуарної доріжки. Для зручності та комфорту мешканців тут заасфальтують не тільки тротуар, а й підходи до під’їздів.

На вулиці Добролюбова біля будинку № 25 готуються укласти нове асфальтне покриття на внутрішньо квартальній дорозі. Також тут прокладуть нову тротуарну доріжку для того, щоб у дощову погоду люди не ходили по багнюці.

На вулиці Гетьманській біля будинку № 30 встановлюють майданчик для збору твердих побутових відходів. Металеву конструкцію обшивають профнастилом зеленого кольору.

Оставить комментарий

avatar
250