Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі працюватиме судова охорона

У Нікополі працюватиме судова охорона
13 Бер 2020 15:41 | Новини Нікополя

Служба судової охорони – це державний орган у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку у судах.

Служба судової охорони здійснює підтримку громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконує функції щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу в суді.

На Дніпропетровщині вже вісім установ системи правосуддя знаходяться під пильною охороною Служби судової охорони. Охороняються приміщення Дніпровського апеляційного суду Дніпропетровської області, Центрального господарського апеляційного суду, Третього апеляційного адміністративного суду, Дніпропетровського окружного апеляційний суду, Господарського суду Дніпропетровської області, Самарського, Бабушкінського та Амур-Нижньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська та з 16 березня і Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

З початку 2020 року співробітники Служби судової охорони у Дніпропетровській області виявили та не допустили пронесення до приміщень судів 620 заборонених предметів: з них 307 ножів, 108 пристроїв для відстрілу гумових куль, 197 газових балончиків, 4 електрошокери, 2 гумові палки та 2 небезпечні бритви.

Оставить комментарий

avatar
250