Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Бізнес-курс «Mesh» стартує у Никополі

Бізнес-курс «Mesh» стартує у Никополі
13 Бер 2020 15:35 | Новини Нікополя

11 березня в Нікополі розпочався набір учасників на бізнес-курс «Mesh», який навчатиме прогресивну молодь: – основам маркетингу, формуванню підприємницької культури; – інструментам персонального брендингу; – навичкам ефективного управління бюджетом; – мистецтву онлайн та офлайн комунікації; – порадам щодо створення власного стартапу під керівництвом менторів;

Структура курсу вміщуватиме 8 лекцій. Кожного заняття будуть організовані виступи теоретиків та практиків різних бізнес-тем. Саме тому, головний лозунг «Mesh» – «Місце, де теорія і практика розмовляють єдиною мовою».

На студентів чекають практичні поради підприємців, тренерів та експертів у різних сферах, лекції, дискусії, брейншторми, нетворкінг-вечори, нові зустрічі з однодумцями і безліч нових ідей та навичок!

Після проходження навчального курсу на слухачів чекає завдання – створити в групах однодумців ідею свого стартапу та представити її на фінальному занятті, яке по завершенню оцінюватиме експертне журі. Переможців буде нагороджено грошовими преміями, а також всі учасники отримають відповідні сертифікати.

Оставить комментарий

avatar
250