Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У громадській вбиральні скоїли злочин

У громадській вбиральні скоїли злочин
13 Бер 2020 10:39 | Новини Нікополя

У Нікополі довгий час громадських туалетів не було взагалі. Першу стаціонарну модульну громадську вбиральню на Молодіжній алеї встановили в листопаді 2019 року. За півтора місяця її відвідали більше чотирьох тисяч громадян.
Ще дві нові модульні громадські вбиральні з’явилися у сквері на площі Незалежності та на кінцевій автобусній зупинці третьої дільниці на початку цього року і розпочали свою роботу з 1 березня. Вони теж користуються попитом у нікопольців. Кожного дня їх відвідують від 100 до 200 громадян.

Нещодавно в одному з громадських туалетів скоїли злочин.
– Видавили вікно і забрали обігрівачі, – розповідає в.о. начальника УБІ та КГ Сергій Латашенко. – Керівник підприємства, яке обслуговує громадські туалети, звернувся до правоохоронних органів, зараз ведеться розслідування.
Щоб у подальшому уникнути подібних ситуацій, на вікна громадських туалетів вже до кінця цього тижня поставлять решітки.

Також невідомі злочинці пошкодили електричне обладнання світлового фонтану, що розташований біля будівлі Нікопольського виконкому. Планувалося, що цей гарний привабливий фонтан буде прикрашати центр міста до того часу, коли запрацює класичний водяний фонтан. Але оскільки обладнанню завдано серйозної шкоди, світловий фонтан тепер змушені демонтувати.

Оставить комментарий

avatar
250