Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі з’явиться культурно-спортивний центр

У Нікополі з’явиться культурно-спортивний центр
13 Бер 2020 10:53 | Новини Нікополя

Минулого року на третій дільниці (вул. Микитина, 10) було розпочато капітальний ремонт будівлі, де планується розмістити культурно-спортивний центр.

– Оскільки на третій ділянці проживає велика кількість дітей, підлітків та молоді, за ініціативи міського голови Андрія Фісака і за підтримки депутатів Нікопольської міської ради було прийнято рішення знайти приміщення, де буде розташовуватися культурно-спортивний комплекс, – розповідає директорка НКДЦ Наталя Василенко.
Тут було відремонтовано покрівлю, утеплено та розфарбовано фасад будівлі, повністю замінено всі комунікації, встановлено нові металопластикові вікна та електричне опалення.

На початку 2020 року капітальний ремонт продовжено. У середині приміщення зробили нову стелю, уклали нову підлогу, стіни вирівняли та пофарбували. У туалетних кімнатах підлогу уклали плиткою, а стіни –кахлем, наразі встановлюють нове сантехнічне обладнання.

Центр зможуть відвідувати не тільки молодь, а й дорослі люди. Планується, що тут будуть функціонувати тренажерний зал, групи з хореографії, шейпінгу, йоги, різні спортивні секції та творчі гуртки, а також бібліотека. До речі, колір стін у кабінетах різний і в цьому є певний сенс.

– По-перше, ми вибрали ті відтінки, які використовували при фарбуванні фасаду, тільки зробили їх більш пастельними, – говорить Наталя Василенко. – По-друге, підбирали кольори так, щоб вони гармоніювали з тим видом діяльності, яка буде відбуватиметься в тих чи інших кабінетах.

Культурно-спортивний центр на третій дільниці планується відкрити 1 червня цього року, у Міжнародний день захисту дітей.

Оставить комментарий

avatar
250