Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПРИВІТАННЯ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ ФІСАКА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ

ПРИВІТАННЯ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ ФІСАКА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ
6 Бер 2020 11:14 | Новини Нікополя
Дорогі жінки Нікополя!
Хочу привітати Вас зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем!
Світ прекрасний жіночою красою і теплом ваших сердець. Ви надихаєте на перемоги. Робите наше життя яскравішим. Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки Нікопольщини невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності.
Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Ви – найголовніше, що у нас є! Ви – наше джерело сил. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. А ми, чоловіки, в свою чергу робимо все можливе, аби Ви відчували нашу любов, підтримку, вдячність за життя.
Милі нікопольчанки, бажаю Вам найголовнішого – справжнього щастя, великої любові, міцного здоров’я, радощів, добробуту та успішної реалізації усіх планів. Нехай цей березневий день зарядить вас позитивом та подарує тепло і натхнення. Я дякую кожній українській жінці за відчуття щастя, яке вона дарує тим, хто поруч. За гармонію та затишок, що ніби виникають самі собою, хоча насправді створені вашими зусиллями та любов’ю.

 

Оставить комментарий

avatar
250