Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі розпочато голосування за проекти конкурсу «Бюджет участі 2020»

У Нікополі розпочато голосування за проекти конкурсу «Бюджет участі 2020»
6 Бер 2020 11:50 | Новини Нікополя

З 4 березня нікопольці почали голосувати за проекті, які їм більше до вподоби. До голосування в конкурсі «Бюджет участі 2020» допущено 66 проектів, отже, вибирати є з чого.

Напередодні, з відповідальними особами у пунктах голосування було проведено навчання. Присутнім розповіли про умови голосування та відповідальність за порушення чинного законодавства у процесі голосування. Всі відповідальні отримали скриньки для голосування, бюлетені для голосування, папки з переліком всіх проектів, які приймають участь у конкурсі.

У цьому році способи голосування розширені. Можна проголосувати в електронному вигляді, у терміналах ПриватБанку, у Viberі, а також на паперових бюлетенях в 10 пунктах для голосування.

Докладні інструкції щодо кожного виду голосування, а також графіки роботи пунктів для голосування можна знайти на офіційному сайті Нікопольської міської ради та на сторінці ФБ «Бюджет участі м.Нікополь».

Крім мешканців Нікополя, яким вже виповнилося 16 років, за проекти «Бюджету участі» можуть проголосувати тимчасово переміщені особи, які надають відповідну довідку, студенти, які навчаються в Нікополі, а також люди, які працюють в Нікополі і можуть надати довідку з місця роботи.

Оставить комментарий

avatar
250