Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Запорізькі атомники допомагають школярам у виборі професії

Джерело: Запорізька АЕС

Запорізькі  атомники допомагають школярам у виборі професії
27 Лют 2020 16:28 | Новини Нікополя

Представники Запорізької атомної електростанції провели ряд зустрічей з учнями навчальних закладів міста-супутника, розповіли про переваги роботи в енергетичній промисловості та співробітництво Запорізької станції з провідними технічними вузами України. Дані зустрічі традиційно проводяться з метою звернути увагу майбутніх студентів на профільне енергетичне утворення для подальшого працевлаштування на атомну станцію.

Компанія НАЕК «Енергоатом» визначила профільні навчальні заклади для атомних станцій України. Очолює список Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Одеський національний політехнічний університет.

Навчальні програми закладів максимально наближені до виробництва. Завдяки їм забезпечується і промислова практика студентів, що спрощує як влаштування на роботу, так і процес адаптації на виробництві. До того ж, уклавши договір про співпрацю з АЕС, можна не турбуватися про подальше працевлаштування.

Запорізька АЕС турбується про кадровий резерв підприємства і працює на перспективу атомної енергетики, працюючи з молодим поколінням вже сьогодні.

 

Оставить комментарий

avatar
250