Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про капітальні ремонти в закладах освіти в цьому році

Про капітальні ремонти в закладах освіти в цьому році
29 Лис 2019 15:50 | Новини Нікополя

Щороку в Нікополі проводять капітальні та поточні ремонти в закладах освіти. Цього року капітально ремонтують два дошкільних навчальних заклади.

Капітальний ремонт комунального екологічного дошкільного навчального закладу № 53 «Золотий півник» став можливим завдяки співпраці місцевої влади з Північною екологічною фінансовою корпорацією.

Капітальний ремонт з енергозберігаючими технологіями було розпочато в липні цього року. Тут встановлені нові металопластикові вікна та нові двері, утеплено покрівлю та фасад, зроблено відмостку по периметру всієї будівлі.

Зовнішній вигляд дитячого садочка змінився, він став сучасним,  різнокольоровим. Вихованці дитячого садочка вже відвідують його. У приміщенні стало набагато тепліше та затишніше. Температура повітря в групових кімнатах становить  від 19 до 23 градусів,що відповідає санітарним нормативам.

Зараз ремонт в цьому закладі знаходиться на завершальній стадії.

Ще один капітальний ремонт в цьому році відбувається в дошкільному навчальному закладі № 30 «Оленка». Його проводять за кошти субвенції 30-ти кілометрової зони.

Оставить комментарий

avatar
250