Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС для управління будівництва придбали нову техніку

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізькій АЕС для управління будівництва придбали нову техніку
12 Лис 2019 15:36 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС для управління будівництва придбали екскаватор фірми «Hidromek». Технічними характеристиками машина в декілька разів перевищує попередні моделі екскаваторів.

Новий екскаватор приймав колектив ділянки механізованих та будівельних робіт. Саме тут знаходиться автопарк спеціальної техніки управління будівництва.

«Ця потужна машина придбана Запорізькою АЕС з огляду на перспективу. Вона буде задіяна там, де потрібні масштабні земляні роботи, великі обсяги фундаментальних робіт. Ми націлені на будівництво великих об’єктів. У першу чергу – це полігон захоронення неутилізованих виробничих відходів (ЗНВВ). І найближчим часом – будівництво насосної додаткової води та на перспективу будування нових енергоблоків», – зазначив генеральний директор Запорізької атомної станції Петро Котін.

Новий екскаватор характеризується підвищеною продуктивністю, легкістю управління і універсальністю, надійністю, дуже малим споживанням палива, простотою технічного обслуговування і комфортними умовами для оператора.

Внутрішнє оздоблення кабіни може зрівнятися з автомобілем представницького класу. Водій може на свій розсуд відрегулювати положення сидіння і рульового колеса. Всі елементи управління розташовані дуже зручно, так що оператору не доведеться зсуватися з місця, щоб здійснити будь-яку командну дію. Вбудований кондиціонер і система примусової циркуляції повітря в кабіні дозволять з комфортом працювати навіть в самий жаркий день.

Оставить комментарий

avatar
250