Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі продовжують роботи, направлені на благоустрій території міста

В Нікополі продовжують роботи, направлені на благоустрій території міста
8 Лис 2019 16:30 | Новини Нікополя

Щодня бригада двірників працюють заради очищення вулиць міста Нікополя від бросового сміття. Першочергово увага приділяється центральним вулицям Нікополя, по яким курсує громадський транспорт, алеям та скверам. Поступово пішохідні зона міста Нікополя перевтілюється, стає комфортною та безпечною для пересування громадян.

Капітальний ремонт тротуарів продовжується. На вулиці Світла ведуться роботи по укладанню тротуарної плитки. Розмітку майбутньої пішохідної зони вже зроблено на проспекту Трубників. На вулиці Івана Мазепи до вулиці Соборна по правій стороні проспекту пішохідна зона поступово вкладається тротуарною плиткою двох кольорів. Нікопольці вже відчули покращення, адже дотепер на цьому місці тротуару як такого не було. При проектуванні враховуються і підходи до пішохідних переходів.

Облаштуванням тротуарів зайнялись і на вулиці Першотравнева. Нині тут встановлюють бордюрний камінь. Роботи з капітального ремонту доріг загалом об’ємні та можуть тривати не один тиждень. Так на вулиці Бориса Мозолевського, згідно проекту, першочергово облаштовують систему водовідведення з дороги дощової води. Тільки після цього буде розпочато роботи по вкладанню асфальтного покриття.

Також у Нікополі приводять до ладу зупинки громадського транспорту. Фарбують, замінюють дерев’яні рейки (місця для сидіння), замінюють покрівлю. На цьому тижні бригада працювала на вулиці Херсонська та вулиці Довгалівська.

На алеї за виконкомом незабаром відкриється громадська вбиральня. На цьому тижні тут облаштовували прилеглу територію, вкладали тротуарною плиткою.

Всі роботи направлені на благоустрій територій міста Нікополя проводяться за кошти місцевого бюджету.

Оставить комментарий

avatar
250