Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі пройшов турнір з волейболу серед студентів

В Нікополі пройшов турнір з волейболу серед студентів
8 Лис 2019 16:20 | Новини Нікополя

7 листопада в спортивному залі Нікопольського технікуму Національної металургійної академії України пройшов VII відкритий міський турнір з волейболу на честь викладача металургійних дисциплін, ветерана праці і спорту Бориса Дем’янова. Одночасно цей турнір був першим етапом Спартакіади серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації м. Нікополя та Нікопольського регіону.

Співорганізаторами змагань виступили відділ з питань спорту управління гуманітарної політики та КЗ «ДЮСШ №1», тренери-викладачі котрої Анатолій Єрьоменко та Сергій Риженко виступили суддями під час матчів.

У змаганнях приймали участь команди юнаків Нікопольського технікуму Національної металургійної академії України, Нікопольського медичного коледжу, аграрного коледжу Дніпровського державного економічного університету та Марганецького коледжу. Перед фінальним матчем всіх присутніх привітав власне сам Борис Михайлович, а також після гри нагородив призерів та переможців.

Трійка кращих команд розподілилась наступним чином: чемпіонами турніру стали студенти металургійного технікуму, друге місце у аграрного коледжу та почесне третє місце у гостей з Марганця.

Оставить комментарий

avatar
250