Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для дітей з особливими потребами – оточення згідно з європейськими стандартами

Для дітей з особливими потребами – оточення згідно з європейськими стандартами
26 Бер 2019 15:40 | Новини Нікополя

В минулому році Нікополь долучився до національного проекту Фонду Марини Порошенко «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації»: з 30 квітня 2018 року на базі міської психолого-медико-педагогічної комісії для дітей з особливими потребами був відкритий інклюзивно-ресурсний центр.

З грудня 2018 року в Нікопольському ресурсному центрі розпочався ремонт за кошти ЮНІСЕФ – міжнародного дитячого фонду, що діє під егідою Організації Об’єднаних Націй.

Про це ми розповідали раніше у нашому матеріалі. http://nikopol-mrada.dp.gov.ua/news/resursnij-tsentr-v-nikopoli-remontuyut-za-koshti-yunisef

На сьогодні ремонт у кабінетах служби раннього втручання, де вже працюють дефектолог, логопед та психолог закінчено. Працівники центру наповнили його відповідним дидактичним матеріалом. В кімнатах повністю нові стеля, стіни, двері, зроблена електропроводка.

Також повністю відремонтовано вбиральню з урахуванням потреб маленьких відвідувачів, які займаються в інклюзивно-ресурсному центрі.

Активні роботи проводяться відносно повної реконструкції входу до центру. Буде замінено вхідні двері, а наразі реконструюють сходи. Що важливо – передбачено будівництво пандусу, який вкрай важливий для відвідувачів Нікопольського ресурсного центру.

Оставить комментарий

avatar
250