Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відстоювати честь всього підприємства – висока відповідальність

Джерело: Запорізька АЕС

Відстоювати честь всього підприємства – висока відповідальність
28 Жов 2019 15:59 | Новини Нікополя

На галузевому конкурсі професійної майстерності НАЕК «Енергоатом» токар енергоремонтного підрозділу Запорізької АЕС Олександр Маловічко посів 3-тє місце.

Молодий токар вважає, що стати переможцем йому завадило хвилювання, адже відстоювати честь всього підприємства – висока відповідальність, до того ж він виявився наймолодшим серед суперників за досвідом роботи.

«Цей конкурс багато чому мене навчив, адже це перший досвід такого роду в моєму професійному житті. Я задоволений, що отримав позитивні враження, познайомився та поспілкувався з колегами з інших підприємств, дізнався про їх умови праці, тонкощі обробки металу. І вже чекаю на наступний конкурс, щоб обов’язково прийняти в ньому участь», – поділився враженнями Олександр Маловічко.

Професія токаря була й залишається в числі затребуваних, незважаючи на те, що світ багато в чому змінився з погляду на розвиток технологій, зокрема цифрових. Жодний ремонт на енергоблоках АЕС не обходиться без майстрів по роботі з металом. Тому не дивно, що токарі займають почесне місце серед інших професій, які зустрічаються в атомній галузі.

Оставить комментарий

avatar
250