Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі продовжує діяти послуга «Соціальне таксі»

В Нікополі продовжує діяти послуга «Соціальне таксі»
25 Жов 2019 12:47 | Новини Нікополя

Нікопольський територіальний центр соціального обслуговування з 2 вересня 2019 року почав надавати нову послугу «Соціальне таксі». Послуга надається з метою забезпечення доступу маломобільних груп населення, які не мають змоги вирішити свої соціальні, освітні, реабілітаційні та медичні потреби, через нездатність самостійно пересуватися містом та користуватися громадським транспортом за станом здоров’я.

Транспортною послугою можуть скористатися особи з обмеженими можливостями I та II групою інвалідності по захворюванню опорно-рухового апарату, які пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації, діти з інвалідністю з вадами опорно-рухового апарату, особи похилого віку, які пересуваються за допомогою інвалідних візків, милиць, ходунків та мають утруднення у пересуванні. При службі соціального таксі здійснюється супровід під час проїзду. Кожен отримувач транспортної послуги має право отримати до 6 послуг на місяць, не більше 2 годин на день.

Подати заявку на користування послугою соціальне таксі потрібно не пізніше ніж за 2-3 доби до запланованої поїздки за тел.: 090433461; 0668542353.

Оставить комментарий

avatar
250