Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У розпалі будівництво технологічного корпусу транспортного цеху ВП ЗАЕС

Джерело: Запорізька АЕС

У розпалі будівництво технологічного корпусу транспортного цеху ВП ЗАЕС
25 Жов 2019 08:20 | Новини Нікополя

Ще влітку на території транспортного цеху Запорізької АЕС розпочалися будівельні роботи. Масштабне будівництво технологічного корпусу, призначення якого – ремонт та технічне обслуговування автобусів і великого вантажного транспорту, має завершитися у грудні наступного року.

Розмір майбутнього технологічного корпусу 120 х 18 метрів. Будівля розділена на дві просторі частини – ремонтний блок та верстатний парк, між ними – побутові приміщення. Також є відокремлений відсік, куди у разі потреби можна поставити на зберігання машини з вантажем.

У приміщенні ремонтного блоку одночасно можна буде обслуговувати відразу одинадцять вантажівок або автобусів. Верстатний парк буде укомплектований різноманітним діагностичним обладнанням, пристосуваннями і механізмами.

«Дві існуючі ремонтні зони вже замалі для всього обсягу завдань. Через це створюється черга з автомобілів, яким потрібен ремонт або технічне обслуговування. Ремонтна служба чекає на новий технологічний корпус з нетерпінням. Порожніми ями стояти точно не будуть», – розповів начальник транспортного цеху ВП ЗАЕС Ігор Прочан.

Зміниться й територія навколо. За проектом має бути облаштована стоянка на 250 одиниць транспорту, а також газони, клумби, кущі та дерева.

Оставить комментарий

avatar
250