Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

15 жовтня відбувся особистий прийом громадян міським головою Андрієм Фісаком

15 жовтня відбувся особистий прийом громадян міським головою Андрієм Фісаком
17 Жов 2019 08:40 | Новини Нікополя

До Андрія Петровича на особистому прийомі надійшло 19 звернень громадян. Переважна більшість питань, що турбують мешканців міста, стосувалися вирішення житлово-комунальних проблем.

Питання щодо підтоплення будинку №2 за вулицею Маяковського, ремонт будинку № 12 на вул. Гагаріна, ремонт внутрішньоквартальної дороги та відновлення освітлення на вул. Гагаріна, 82, продовження ремонту будинку № 117 на вул. Перспективна, виділення коштів на ремонт будинку № 179 на вул. Шевченка – це лише невеликий перелік проблемних питань, з якими звернулись нікопольці. Ще одне звернення стосувалось надання батькам інформації стосовно відкритих спец рахунків та збору коштів у школах міста. Це питання останнім часом активно обговорюється у соціальних мережах, тому Андрій Петрович дав доручення відділу освіти і науки дати роз’яснення з цього приводу у ЗМІ.

На прийомі були присутні профільні заступники, керівники відповідних структурних підрозділів міської ради, а також фахівці комунальних служб, тож кожне питання було детально опрацьовано і намічені шляхи до вирішення проблем.

Андрій Петрович запевнив, що законні вимоги та інтереси жителів міста при вирішенні проблемних питань з боку міської влади обов’язково будуть враховані. Проте, ряд питань, з якими іноді звертаються громадяни, не входять до компетенції органів місцевого самоврядування, – пояснив міський голова.

За результатами прийому громадян, Андрій Петрович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Оставить комментарий

avatar
250