Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

22 березня у всьому світі відзначають Всесвітній день водних ресурсів

22 березня у всьому світі відзначають Всесвітній день водних ресурсів
22 Бер 2019 12:10 | Новини Нікополя

Цей день – унікальна можливість нагадати людству про надзвичайну важливість води для навколишнього середовища та розвитку суспільства.

Всесвітній день водних ресурсів запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН в 1993 році. У своїй резолюції ООН запропонувала всім країнам проводити в цей день заходи, які спрямовані на збереження водних ресурсів. Головне завдання – нагадати мешканцям нашої планети про неймовірно величезну важливість води для підтримання життя, привернути увагу до проблем охорони і збереження водних ресурсів та необхідності їх раціонального використання.

Стан водних ресурсів, їх відтворення і якість безумовно залежать від режиму їх використання. Ми будуємо міста й села біля води, відпочиваємо біля води, використовуємо воду у виробництві. Наша економіка побудована на використанні води і продукція, яку ми купуємо або продаємо, так чи інакше складається з води. Повсякденне наше життя побудовано на воді і створено з води. Без води, що оточує нас – вологості повітря, бурхливої течії річок, струменю води в крані на кухні – наше життя було б неможливим.

Оставить комментарий

avatar
250