Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі поліцейські затримали чоловіка, який напав на двох жінок

У Нікополі поліцейські затримали чоловіка, який напав на двох жінок
3 Жов 2019 15:50 | Новини Нікополя

Першу жертву нападник вдарив скляною пляшкою по голові, після чого намагався вирвати сумку. Жінці вдалося втекти та зателефонувати до поліції.

30 вересня о 18:40 до Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення від 28-річної жінки, яка повідомила про розбійний напад. В ході оперативно- розшукових заходів зловмисника затримали працівники слідчо-оперативної групи Нікопольського ВП поблизу місця злочину. Потерпіла впізнала злочинця.

В ході слідства поліцейські також з’ясували, що двома тижнями раніше злочинець пограбував 74-річну пенсіонерку. Чоловік забрав у жінки сумку, в якій були 200 гривень, телефон та кредитна картка. Викрадені речі поліцейські знайшли та повернули потерпілій.

Злочинцем виявився мешканець міста Нікополь 1989 року народження. Раніше він вже був засудженим за скоєння аналогічних злочинів.

2 жовтня чоловіку обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою йому оголошено підозру за ч.1 ст.187 (розбій) та за ч. 2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком до 7 років.

Оставить комментарий

avatar
250