Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольському Палацу урочистих подій виповнилося 45 років!

Джерело: ГО Прихист

Нікопольському Палацу урочистих подій виповнилося 45 років!
23 Вер 2019 09:40 | Новини Нікополя

20 вересня нікопольський Палац урочистих подій відсвяткував своє 45-річчя. На ювілей закладу завітали представники влади, депутатського корпусу, голови обласної та міської профспілок працівників культури, бізнесмени, священики та працівники закладу різних років.

Нікопольський Палац урочистих подій був побудований у 1974 році. Спочатку він мав назву «Будинок одружень». Протягом більше 40 років його очолювали три директори Раїса Кисельова, Інна Дніпрова та Ганна Носінова. Справжньою легендою закладу є його перший директор Раїса Михайлівна Кисельова. Вона мала свій індивідуальний підхід до організації обрядів, дизайну інтер’єру та в проведенні урочистостей. За порадою до неї їхали з різних куточків радянського союзу і навіть закордону. Свій весільний обряд Раїса Михайлівна перетворила у справжню казку, у якій побували декілька поколінь містян й не тільки. Попри зміну директорів, у Палаці продовжують народжуватись нові родини, святкуватись ювілеї, проводяться благодійні вечори.

У ході святкування ювілею були оголошені результати інтернет-конкурсу весільних фото. Так, перше місце посіла сімейна пара – Андрія та Ємілії Трасової, друге – Володимира і Людмили Багно, третє – Максим і Наталя Вояковські. Спеціальним призом була відмічена пара Бориса та Людмили Міщенко, які у нинішньому році відзначили 45-річчя спільного життя.

Оставить комментарий

avatar
250