Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські медики відвідали Кривий Ріг

Джерело: Фейсбук

Нікопольські медики відвідали Кривий Ріг
20 Вер 2019 16:15 | Новини Нікополя

17-18 вересня 2019 року представники КП «Нікопольська міська лікарня № 4» ДОР» прийняли участь в підсумковій конференції, яка була організована БО «БТ Мережа ЛЖВ».

Метою своєї діяльності Благодійна організація «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м.Кривий Ріг», яка працює в проекті HealthLink, ставить сприяння та допомогу лікувальним закладам в своєчасному виявленні та діагностиці ВІЛ інфекції у населення, ранню постановку на диспансерний облік та початок антиретровірусної терапії, яка надасть змогу ВІЛ інфікованим вести активний образ життя.

За допомогою швидких тестів, наданих до КП «Нікопольська міська лікарня № 4» ДОР» БО «БТ Мережа ЛЖВ», за 8 місяців 2019 року проведено 1091 дослідження, з них 17 досліджень позитивні.

Показники роботи КП «Нікопольська міська лікарня № 4» ДОР» за звітний період 2018-2019 років щодо діагностики ВІЛ інфекції серед населення за допомогою швидких тестів є найкращими серед лікувальних закладів Дніпропетровської області, і це було відмічено керівництвом проекту HealthLink та Благодійною організацією «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м.Кривий Ріг».

Враховуючи той факт, що ВІЛ інфікування в Україні, нажаль, носить характер епідемії, Дніпропетровська область є одним із лідерів, запрошуємо всіх мешканців міста пройти своєчасне обстеження на ВІЛ інфекцію за допомогою швидких тестів. Застосування швидких діагностичних систем значно скорочує час обстежень та надає відповіді на багато питань щодо особистого здоров`я.
Здоровим бути модно!

Оставить комментарий

avatar
250