Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Позитивні практики та передовий досвід для підвищення безпеки експлуатації

Джерело: Запорізька АЕС

Позитивні практики та передовий досвід для підвищення безпеки експлуатації
17 Вер 2019 08:51 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС відбулося засідання ради з управління позитивними практиками. Очолив захід генеральний директор ВП ЗАЕС Петро Котін.

Рада була створена для аналізу досвіду, якого фахівці набувають під час службових відряджень на інші АЕС та підприємства енергетичної галузі, тобто практик, які заслуговують на увагу, раціональний аналіз та втілення.

«Найвищим пріоритетом на атомних електростанціях є безпека. Саме з цієї точки зору будуть формуватися всі позитивні практики, адже це один з інструментів вдосконалення, розвитку, підвищення безпеки експлуатації», – зазначив Петро Котін.

Під час засідання з доповідями виступили: керівник служби контролю металу Олексій Тищенко, начальник зміни енергоблока Олександр Яковлев, начальник водно-радіохімічної лабораторії Ірина Добровольська, провідний інженер служби якості Руслан Катєлін, начальник відділу підготовки керівників навчально-тренувального центру Олександр Стадник та інші фахівці, які останнім часом відвідували інші атомні станції – України, ближнього та дальнього зарубіжжя.

Знайомство з позитивними практиками колег вкрай важливе. Це прогрес, якого постійно вимагає атомна енергетика.

За результатами засідання всі питання порядку денного були розглянуті, обговорені і внесені до протоколу з прийняттям рішень.

Оставить комментарий

avatar
250