Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники КПІ провели зустріч з випускниками Енергодара

Джерело: Запорізька АЕС

Представники КПІ провели зустріч з випускниками Енергодара
17 Вер 2019 08:48 | Новини Нікополя

Представники Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» (НТУУ «КПІ») зустрілися із старшокласниками Енергодара.

Такі профорієнтаційні заходи проводяться за ініціативи навчально-тренувального центру Запорізької АЕС з метою роз’яснення питань вступу та навчання у вищому навчальному закладі, а також подальшого працевлаштування для тих, хто бажає пов’язати своє життя з енергетикою.

На зустріч із представниками КПІ зібралися учні випускних класів з усіх шкіл міста.

«КПІ входить до 500 кращих технічних університетів світу, а його випускники – одні з найкращих фахівців з ядерної енергетики», – розповів професор кафедри атомних електричних станцій НТУУ «КПІ» Валерій Туз.

«У абітурієнтів КПІ є можливість вступити на бюджетне навчання. Звісно, необхідно ретельно підготуватися. Протягом 11-го класу школярі можуть підтягнути знання з фізики, математики, української мови та літератури, якщо прослухають курси КПІ», – розповів про можливість довузівської підготовки заступник декана теплоенергетичного факультету НТУУ «КПІ» Валерій Коньшин.

Рівень підготовки учнів педагоги КПІ визначатимуть за допомогою двох контрольних робіт, перша з яких пройде у грудні, друга – у квітні. За їх результатами студенти отримають сертифікати, і навіть зможуть додати до загальних балів ЗНО ще 10 балів.

Оставить комментарий

avatar
250