Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Переможець проявив себе на практиці

Джерело: Запорізька АЕС

Переможець проявив себе на практиці
12 Вер 2019 13:31 | Новини Нікополя

Дільниця систем автоматичного регулювання та дистанційного керування цеху теплової автоматики та вимірювань Запорізької АЕС провела конкурс професійної майстерності.

Цього разу фахівці дільниці вирішили додати новизни й провели конкурс на базі навчально-тренувального центру. Теоретична частина завдань виконувалася на комп’ютері, конкурсанти відповідали на запрограмовані тестові запитання.

Але задля отримання остаточної перемоги учасникам довелося зосередитися і проявити свої знання та вміння під час виконання практичної частини конкурсу.

Їм пропонувався пошук несправностей у схемі керування електроприводом на спеціальному тренажері. Це аналіз схеми, визначення необхідних інструментів, дотримання вимог охорони праці, правил технічної експлуатації та інших інструкцій.

Саме цим електрослюсарі займаються у своїй повсякденній роботі. Різниця полягала лише в тому, що під час виконання завдання потрібно було впоратися за певний проміжок часу.

За результатами комп’ютерних розрахунків, з урахуванням практичної частини переможцем став Євген Вільчинський.

«Учасники добре підготувалися до конкурсу, проте новий підхід до виконання завдань вимагав певної вправності. Але саме за такими правилами буде проводитися галузевий конкурс. Мені сподобалася співпраця з фахівцями навчально-тренувального комплексу, і те, що підрахунок балів вівся автоматично. Такий підхід за всіма аспектами достовірний, надійний та швидкий», – розповів організатор конкурсу, інженер з ремонту Сергій Катунін.

Оставить комментарий

avatar
250