Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Центральна бібліотека запрошує на показ ретрофільма

Центральна бібліотека запрошує на показ ретрофільма
11 Вер 2019 12:38 | Новини Нікополя

Нікопольська центральна бібліотека запрошує на ретро-показ музичної комедії режисера Григорія Ліпшиця за сценарієм Івана Стаднюка про двох закоханих «Артист из Кохановки».

Про це Нікопольський інформаційний портал дізнався від організаторів заходу.

Марина Грицюк здала вступні іспити до сільгоспінституту і переїхала на навчання в місто. З нею поїхав Андрій, її наречений, який давно вирішив піти з колгоспу. Коли Марина вирішила повернутися додому і перевелася на заочне відділення, то їй довелося повертатися однією.

З Андрієм знайомиться артист цирку, вражений його незвичайною силою. Він пропонує йому поставити номер, а до того деякий час попрацювати робітником сцени. Через непорозуміння в рідному колгоспі вирішили, що Андрій вже став відомим артистом і стали насміхатися над ним, дізнавшись, що це не так.

Голова колгоспу не забув, що Андрій був прекрасним муляром, бригадиром будівельної бригади і докладає всіх зусиль, щоб повернути потрібного працівника. До того ж і Марина за час розставання зрозуміла, що любить тільки його. Однак гордість не дозволила Андрію повернутися в село. Безліч пригод доведеться пережити закоханим, перш ніж зустрінуться вони в рідній Коханівці.

Показ фільму відбудеться у суботу 14 вересня о 13:00 за адресою: вул. Шевченка, 180.

Автор: Марія Петренко

Оставить комментарий

avatar
250