Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС визначили кращого серед чергових дозиметристів

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізькій АЕС визначили кращого серед чергових дозиметристів
3 Вер 2019 11:35 | Новини Нікополя

В цеху радіаційної безпеки (ЦРБ) визначали кращого серед чергових дозиметристів служби експлуатації. Їм належало показати вміння використовувати засоби вимірювальної техніки, устаткування й пристосування, з якими працюють дозиметристи та якісно виконати поставлені завдання, чітко дотримуючись вимог безпеки, охорони праці та нормативної документації.

Теоретична частина конкурсу проводилася письмово. Всім учасникам був виданий білет з 10 запитаннями, номер якого був визначений шляхом жеребкування в присутності членів комісії.

Практичною частиною передбачалися перевірка працездатності приладів радіаційного контролю, реєстрація дозиметричних нарядів, дотримання безпечного маршруту, визначення радіаційних факторів на робочих місцях з подальшим визначенням засобів індивідуального захисту і т.п.

Оцінювання конкурсантів проводилося дуже ретельно, оскільки всі вони добре підготувалися і розрив у балах був мінімальним. За результатами оцінювання в галузевому конкурсі серед чергових дозиметристів Запорізьку АЕС представлятиме Андрій Соколов, який посів перше місце.

«Конкурс пройшов на високому рівні, в першу чергу, завдяки відпрацьованій та затвердженій програмі, де відображені всі важливі питання – від порядку проведення та оцінювання до розподілу місць і нагородження переможців, а також враховані усі суперечливі моменти, які можуть виникнути в процесі проведення конкурсу та шляхи їх вирішення», – зазначив виконуючий обов’язки старшого начальника зміни ЦРБ Володимир Дутченко.

Оставить комментарий

avatar
250