Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольці вшанували мужність і героїзм добровольців

Нікопольці вшанували мужність і героїзм добровольців
14 Бер 2019 15:15 | Новини Нікополя

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця, в який ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

З нагоди Дня українського добровольця в Нікополі, біля Меморіалу «Захисник України», відбувся урочистий захід. Директор краєзнавчого музею Олександр Кушнірук зачитав історичну довідку виникнення цього свята і наголосив, що всі громадяни України повинні бути вдячні тим, хто добровільно залишив свої мирні професії і взяв в руки зброю для того, щоб відновити могутність української армії. Саме представники добровольчих батальйонів пройшли пекло найтяжчих бойових операцій і відіграли значну роль у військовому протистоянні на сході України.

На урочистому заході міський голова Андрій Фісак вручив Генадію Задорожному нагороду: Відзнаку Президента України за гуманітарну участь в антитерористичній операції.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх героїв, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє, і поклали квіти до пам’ятника «Захисник України».

Оставить комментарий

avatar
250